TikTik QSR | Over ons

Wie zijn wij

Onze passie is om restaurants slimmer te maken. We denken dat we daar behoorlijk goed werk van maken.


TikTik QSR is gestart in 2004 om 1 doel te bereiken: restaurants beter te laten presteren. Door onze betrouwbare, intuïtieve software, custom hardware en oplossingen op maat, helpen wij om slimmere restaurants te creëren.

Zoals elke succesvolle onderneming, begon TikTik QSR met een geweldig idee. Onze opdrachtgever wilde een biologische fastserviceconcept met digitaal gemak. Een systeem voor meerdere locaties met meerdere verkoopkanalen.

Door middel van diverse ontwikkeliteraties is een QSR Cloud platform ontstaan voor een consumenten app (anyplace anytime), selfservice kiosks, foodrouting in de keuken, instore screens, en nog veel meer. Met deze nieuwe technologie kunnen QSR's nieuwe customer journeys introduceren. Of het nu gaat om de mogelijkheid voor thuisbezorging met een tik van uw vinger, vooraf uw favoriete koffie elke ochtend te bestellen, of binnen enkele seconden aan tafel te betalen, onze technologie blijft de grenzen van de klantervaring verleggen.

Onze QSR oplossingen

TikTik Customer

TikTik Manager

TikTik Kitchen

TikTik Integration

Bepaal welke versie geschikt voor u is.

Uw bedrijf is uniek - moet uw oplossing dat ook niet zijn? Daarom is TikTik QSR schaalbaar en aanpasbaar, net als onze prijzen.

Scroll to Top