SOFTWARE VOOR
QUICK SERVICE RESTAURANTS

Maak uw quick service restaurant nog sneller. TikTik verhoogt uw klant beleving, elimineert wachtrijen en leidt uw food-routing in goede banen

TikTik Customer


TikTik Customer verbetert de ervaring van uw klanten door ze te laten bestellen en betalen zoals zij dat willen. Eén kanaal. Alle kanalen. De keuze is aan u.

TikTik Manager


TikTik Manager is het centrale hart van uw systeem waarin de instellingen voor 1 of meerdere locaties worden beheerd. Het is dé verbindende schakel tussen uw klanten en de keuken.

TikTik Kitchen


TikTik Kitchen is de nieuwe professionele & innovatieve manier van werken in de keuken. Alle bestellingen worden via food-routing op digitale stations weergegeven en afgehandeld.

3-staps implementatie


Richt online uw eigen locatie(s) in met uw unieke kenmerken, installeer de hardware en apps, en laat uw klanten bestellen.

Custom made hardware


TikTik levert op maat self-service order kioks, betaalterminals, kitchen stations, bon printers, instore screens en kassa check-out tablets.

Volledig in de cloud


TikTik gebruikt het zakelijke Microsoft Azure cloudplatform. Dit is één van de grootste en meest geavanceerde cloudplatforms ter wereld. Veilig en betrouwbaar uw informatie, waar u ook bent.

TikTik QSR DEVICES


Bepaal welke versie geschikt voor u is.

Uw bedrijf is uniek - moet uw oplossing dat ook niet zijn? Daarom is TikTik QSR schaalbaar en aanpasbaar, net als onze prijzen.

Scroll to Top