TikTik Customer

TikTik Customer® verbetert de ervaring van uw klanten door ze te laten bestellen en betalen zoals zij dat willen. Eén kanaal. Alle kanalen. De keuze is aan u.

TikTik Manager

TikTik Manager® is het centrale hart van uw systeem. Het is dé verbindende schakel tussen uw klanten en de keuken. Configureer, beheer en rapporteer 1 of meerdere locaties.

TikTik Kitchen

TikTik Kitchen® is de nieuwe professionele & innovatieve manier van werken in de keuken. Alle bestellingen worden direct op de digitale stations weergegeven en afgehandeld.

Of u nu op zoek bent naar een compleet digitaal bestel- en betaalsysteem of een pay-at-the-table oplossing

TikTik verhoogt uw klant beleving, elimineert wachtrijen en leidt uw processen in goede banen

Volledig in de cloud

TikTik gebruikt het zakelijke Microsoft Azure cloudplatform. Dit is één van de grootste en meest geavanceerde cloudplatforms ter wereld. Veilig en betrouwbaar te benaderen zonder dat u hoeft te investeren in hardware of onderhoud en met gegarandeerd 99,9% uptime.

Flexibel instelbare klant experience

TikTik draait om de best mogelijk klant ervaring per locatie, waardoor ze meer uitgeven en vaker terugkomen.

Custom made hardware

En uiteraard, het gaat niet alleen om software. TikTik levert ook de self-service order kioks, betaalterminals en check-out devices.

Eenvoudige 3-staps implementatie

Richt online uw eigen locatie(s) in met uw unieke kenmerken, installeer de hardware en apps, en laat uw klanten bestellen

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of

BEGIN HIER