TikTik Customer®

TikTik Customer® verbetert de ervaring van uw klanten door ze te laten bestellen en betalen zoals zij dat willen. Eén kanaal. Alle kanalen. De keuze is aan u.

Mobile app

Vooraf bestellen en betalen met de app. Kies eigen aankomst- bezorgtijd. Kies dichtstbijzijnde locatie. Maak persoonlijk profiel aan. In-app adyen betaalmogelijkheid (eigen bank of creditcard). Scan de unieke QRcode op de locatie en ontvang automatische notificaties over de voortgang van de bestelling. Laat via de mobiel weten waar je bestelt (restaurant, meeting room, event).

Kiosk

Via de custom made self-order-kiosks navigeren, bestellen en betalen uw klanten zonder onnodig in de rij te staan wachten. Hierdoor ervaart de klant een unieke merk beleving en maximale vrijheid. Het productaanbod is geheel naar eigen inzicht in te stellen. Even geen bestelling, gebruik de kiosk voor narrow casting.

Check-out

De medewerker beschikt over een tabletapplicatie om bestellingen aan te nemen en af te rekenen. Deze tablet zit in een unieke custom made behuizing welke ook coupons en loyalty cards kan scannen. Maak gebruik van eigen kleurcodes en afkortingen. geef kortingen of maak refunds. Inzicht in bonnenhistorie.

Handheld

De medewerker beschikt over een mobiele applicatie om bestellingen aan te nemen en af te rekenen.

Loyalty card

Geef uw klanten een custom made loyalty card zodat het aantal bestellingen en bestelbedrag wordt gekoppeld aan het klantprofiel.

Klantbon

Geef de klant een bon met uw eigen logo, gespecifieerde orderregels, promotie tekst en unieke ordercode.

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of

BEGIN HIER