TikTik CUSTOMER | ordering made easy

Mobile App


Laat uw klanten vooraf bestellen en betalen met de app. Bepaal zelf de beschikbare tijdsloten voor afhalen en bezorgen.

Selfservice Kiosk


Via de custom made selfservice kiosks navigeren, bestellen en betalen uw klanten zonder onnodig in de rij te staan wachten.

Handheld


Via deze mobiele applicatie kan een medewerker op de locatie bestellingen aannemen en afrekenen.

Cashier


Op de locatie kunnen bestellingen worden afgerekend met een vaste kassa een unieke behuizing.

Vooraf bestellen en betalen

Eén van de snelst groeiende segmenten van quick service restaurants bestaat uit het bestellen via een app. Bovendien bestellen klanten meer en vaker wanneer zij dit online doen! Een app biedt uw klanten een gebruiksvriendelijke, eenvoudige, web-based manier om afhaal- of bezorgorders te plaatsen vanuit huis, onderweg of kantoor. U realiseert dus meer omzet, zonder dat u daarvoor extra personeel nodig heeft.

Device info

Selfservice Kiosk

Via de custom made selfservice kiosks navigeren, bestellen en betalen uw klanten zonder onnodig in de rij te staan wachten. Hierdoor ervaart de klant een unieke merk beleving en maximale vrijheid. Het productaanbod is geheel naar eigen inzicht in te stellen. Even geen bestelling, gebruik de kiosk voor narrow casting.

Device info

Handheld

De Handheld van TikTikQSR is een snelle en betrouwbare mobiele oplossing. Hiermee verbetert u de snelheid van het opnemen van bestellingen en helpt u die extra drankjes te verkopen. Met de TikTikQSR Handheld houdt uw medewerkers daar waar ze moeten zijn, bij uw klanten!

De meeste handhelds worden opzij gelegd omdat ze te groot zijn, de menu structuur te complex en omdat ze simpelweg te langzaam zijn. De intuïtieve gebruikersinterface, die is ontworpen op basis van de Apple filosofie, zorgt ervoor dat iedereen de handheld zonder instructies kan gebruiken.

En de TikTikQSR Handheld heeft uiteraard een geintegreerde Adyen payment oplossing.

Device info

Cashier

De medewerker beschikt over een tabletapplicatie om bestellingen aan te nemen en af te rekenen. Deze tablet zit in een unieke custom made behuizing welke ook coupons en loyalty cards kan scannen. Maak gebruik van eigen kleurcodes en afkortingen. Geef kortingen of maak refunds.Inzicht in bonnenhistorie.

Geef de klant een bon met uw eigen logo, gespecifieerde orderregels, promotie tekst en unieke ordercode.

Geef uw klanten een custom made loyalty card zodat het aantal bestellingen en bestelbedrag wordt gekoppeld aan het klantprofiel.

Device info

Why Choose us?

TikTikQSR laat restaurants optimaal presteren door de implementatie van slimme restaurant oplossingen in combinatie met op maat gemaakte hardware oplossingen boordevol nieuwe technologie.

Wij optimaliseren de culinaire ervaring door het eten sneller en efficiënter in de keuken te bereiden en uit te leveren aan de klant.

Bepaal welke versie geschikt voor u is.

Uw bedrijf is uniek - moet uw oplossing dat ook niet zijn? Daarom is TikTik QSR schaalbaar en aanpasbaar, net als onze prijzen.

Scroll to Top