TikTik Kitchen®

TikTik Kitchen® is de nieuwe professionele & innovatieve manier van werken in de keuken. Alle bestellingen worden direct op de digitale stations weergegeven. Op deze manier ziet het keukenpersoneel duidelijk wanneer er een nieuwe bestelling ontvangen is en kunnen deze dan aannemen en verwerken.

Cockpit

TikTik Cockpit toont alle orders met de actuele status. Daarnaast kunnen alle historische en toekomstige orders worden ingezien. Met 1 handeling kunnen klant en werkbonnen worden geprint. Vanuit de Cockpit kunnen de orders worden uitgeleverd.

Prepare stations

Bepaal zelf welke bereidings stations in gebruik zijn (per medewerker of meerdere medewerkers). Elk station toont de compelete order status en de eigen specifieke station order onderdelen. Start en stop digitaal de bereiding. Inzicht in take-away en eat-in.

Oven stations

Maak oven stations aan om warme producten te bereiden, zoals burgers en potatoes. Deze stations tonen automatisch de optelling over de verschillende orders heen, zodat er in bulk kan worden gewerkt.

Order screen

Elke nieuwe order wordt automatisch op het order screen getoond. U kunt meerdere order screens per locatie gebruiken. De klant ziet hierdoor vanzelf wanneer de order gereed is. Hiervoor wordt de unieke ordercode getoond.

Personeel

Probleemloos roosteren van bijzondere taken (met de benodigde kwalificaties) voor specifieke functietypen binnen bepaalde organisatieonderdelen. Dankzij de grafische weergave van taken en beschikbaar personeel ziet u direct of er voldoende gekwalificeerd personeel aanwezig is. De TikTik biometrische module identificeert medewerkers met behulp van de finger scan in plaats van de pasjes en vaak verloren badges, password, of sleutels.

Location control

Geef iedere locatiemanager inzicht en toegang tot de locatie specifieke inrichting. Maak eigen prijzen aan en bepaal de beschikbare producten. Bepaal de shifts voor alle stations. Inzicht in alle verkopen, per dag/week en per productgroep.

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of

BEGIN HIER