TikTik MANAGER | manage your restaurant

Locaties


TikTikQSR biedt QSR met meerdere locaties oplossingen bij het creëren van de ultieme culinaire ervaring.

Productbeheer


Definieer al uw producten met (meertalige) omschrijvingen en afbeelding.

Recepten


Alle recepten online beschikbaar, waardoor u eenvoudig trainingkosten kunt verlagen.

Financieel


Ondersteuning van zowel centrale als decentrale prijslijsten. Koppeling met diverse boekhoudsystemen.

Your information, wherever you are

Beheer 1 of meerdere locaties in 1 omgeving. Geen stand-alone oplossing per locatie, maar een centraal beheerde omgeving in de cloud. Bezorging mogelijk per locatie (op basis van bestelbedrag en postcodegebied). Station gebruik per locatie in (food-routing). Openingstijden en adresgegevens voor geo-detectie (real-time locatiebepaling voor afstanden naar dichtstbijzijnde locatie).

Uitgebreide rollen en rechten structuur voor headquaters/locaties/medewerkers. Zelf te definiëren workflow regels voor het efficiënt verwerken van herhalende taken en acties.

Uitgebreide menu mogelijkheden

Definieer al uw producten met (meertalige) omschrijvingen en afbeelding. Bepaal per TikTik channel de kleurweergave (actiekleuren) en presentatie volgorde. Deel producten in per categorie en productgroep voor maximale user experience. Koppel allergeen informatie. Bepaal station verdeling om producten automatisch uit te splitsen in de keuken.

Combineer producten tot samengesteld voordeelmenu’s. Geef klanten keuzemogelijkheden binnen het voordeelmenu. TikTik herkent automatisch of producten ook als voordeelmenu beschikbaar zijn en biedt deze upsell aan de klant.

Op basis van de door de klant gekozen producten kan TikTik andere interessante producten aanbieden door productgroepen aan elkaar te relateren. Deze upsell verhoogt uw omzet in no-time.

Laat klanten uw productaanbod personaliseren door extra keuzes aan te bieden. Combineer en hergebruik keuzes door slim gebruik te maken van modifier groepen. Bepaal zelf het aantal keuzemogelijkheden en stel eventueel meer/minderprijzen in.

To make sure food is prepared accurately

Leg voor producten alle receptstappen vast voor online documentatie voor uw medewerkers. TikTik houdt automatisch rekening met geselecteerde modifiers en past real-time de receptweergave hierop aan.

Door de online weergave van recepten kunt u eenvoudig de trainingskosten verlagen, de recepten van uw restaurant beveiligen en papierverspilling tegengaan.

Gain insight in your restaurant

Koppel uw boekhoudsysteem door omzetgroepen vast te leggen in TikTik. Ondersteuning van multi-currency en uitgebreide btw-structuren. Bepaal eigen kortingsgroepen. Omzetrapportages per dag/productgroep/product. Ondersteuning van meerdere zelf in te richten payment providers zoals Foodora, Uber Eats, Deliveroo.

Why Choose us?

TikTikQSR laat restaurants optimaal presteren door de implementatie van slimme restaurant oplossingen in combinatie met op maat gemaakte hardware oplossingen boordevol nieuwe technologie.

Wij optimaliseren de culinaire ervaring door het eten sneller en efficiënter in de keuken te bereiden en uit te leveren aan de klant.

Bepaal welke versie geschikt voor u is.

Uw bedrijf is uniek - moet uw oplossing dat ook niet zijn? Daarom is TikTik QSR schaalbaar en aanpasbaar, net als onze prijzen.

Scroll to Top